مدرسة جرافيك مان  

مشاريع افترافكت


خلفيات الاستوديوهات الدعايه والاعلان و الطباعة دورة فوتوشوب الاستوديوهات دورة سويش ماكس دورة مونتاج الفيديو تحميل خلفيات فيديو خلفيات فوتوشوب psd جرافيك مان
الانتقال للخلف   مدرسة جرافيك مان > منتدى طلاب مدرسة جرافيك مان > طلبات الاعضاء > كيف How

الملاحظات

كيف How كيف ،كيفية ، ازاي ، ازاى ، طريقة ، حل ، ماهو ، هل ، طريقه ، مشكله، ماسبب ، عاوز ، محتاج , Help , how,can i,whate سيلساو ، مانشافت ، سرستى ، ما معنى


DVI issues

كيف ،كيفية ، ازاي ، ازاى ، طريقة ، حل ، ماهو ، هل ، طريقه ، مشكله، ماسبب ، عاوز ، محتاج , Help , how,can i,whate سيلساو ، مانشافت ، سرستى ، ما معنى


إضافة رد
 
أدوات الموضوع إبحث في الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 22-07-2010, 04:31 PM   #1
Diamond Heart
نجمه المدرسه
 
الصورة الرمزية Diamond Heart
DVI issues

I received my new custom PC yesterday, delivered without a graphics card or OS. It has been tested with an ati graphics card, and installed/tested windows 7, then wiped.

I installed my graphics card (8600GTS) plugged in my benq g2410hd DVI monitor, and could not get any output on the screen - no POST or anything. I plugged in an older LG DVI monitor, and that worked fine, so I reset the bios to default settings, and installed windows 7. I then ran all the updates, new graphics drivers etc.

I then plugged in my Benq monitor as a second monitor, tried to detect it, and windows blue screened (nvdlmkm.sys I think). I uninstalled/reinstalled the graphics drivers a few times, and eventually I could plug in and detect the Benq manually using the windows screen resolution settings ******** However, windows detected it as a "non-pnp" monitor, but allowed all resolutions (above natvie too). If I then loaded the nvidia control panel, it disabled the Benq, and claimed it couldn't find a second monitor (just my LG as primary).

I turn the pc on with the Benq in the second monitor, I get all the video on the LG, then I can manually detect the Benq (with the "non-pnp" issue) - but this time it restricts to 1280x768 (but the Benq osd says it's at native 1920x1080).

I have tested the Benq on a different machine, and dvi works fine. I have plugged a different monitor into my pc, and it is detected without any issues. Also, I was running the Benq & LG dual screen on my old pc, with the 8600GTS, without any issues.

Strangely, if I plug the Benq using a vga->dvi adaptor, I get a vga signal on the Benq without any problems - post screens, boot screens, and windows. Windows then detects it as a Benq without any problems, and I can dual screen without any issues at all.

So all I can assume is that something to do with Benq -> 8600GTS -> new PC that is stopping the Benq being detected correctly by the graphics card...

Does anyone know what might cause this, or experienced it themselves? Google appears to have very little information about it! I assume it's not OS related as the issue happens on boot/post.

  رد مع اقتباس
إضافة رد


يتصفح الموضوع حالياً : 1 (0 عضو و 1 زائر)
 
أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 08:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
new notificatio by 9adq_ala7sas
جميع الحقوق لمدرسة جرافيك مان
اعلانات جرافيك مان
Google